UUDET KENGÄT JA HIEMAN MUUTAKIN! :)

Kuten yleensä, tarkoituksena oli töiden jälkeen mennä vain kiertelemään ja vähän katselemaan uusia kenkiä, vanhojen taksiin jääneiden tilalle. Mutta kukapa pystyisi ostamaan vain yhdet nilkkurit, kun kauppojen hyllyt tursuavat kaikenlaisia kevään uutuuksia! Mukaan tarttuivatkin, eivät ainoastaan yhdet, vaan KAHDET kengät plus farkkuhame, paita, rannekoru ja hajuvesikin... Otin kuvan kuitenkin vain yhdistä kengistä, sillä minua hävettää liian paljon. Ja tämän kuun vuokrakin on vielä maksamatta! Kunhan poikaystävä ei saa tietää tuhlatun rahan määrää niin kaikki on hyvin! :)
Alla hieman kuvia päivän ostoksista.




Yhteiskuva! Vihdoinkin sain ostettua Biancosta kauan kaipaamiani kenkien hoitoaineita. J jaksaa muistuttaa kuinka hyvä olen tuhoamaan etenkin nahkaisia kenkiä, koska unohdan aina hoitaa niitä. Biancosta löysin myös ihanat kiiltonahkaiset "herrasmies"-avokkaat, jotka eivät ole ollenkaan tyyliäni, mutta rakastuin niihin silti täysin. Jalassa näyttävät vielä tuhat kertaa paremmilta kun kuvassa.
Zarassa taas innostuin kokeilemaan hajuvesiä ja ihastuinkin Rosa Bulgara- tuoksuun, joka oli tietenkin pakko ostaa (plus bodylotion). Zarasta löysin myös täydellisesti istuvan farkkuhameen ja mustan puseron.
Viimeisenä piipahdin vielä nopeasti H&M:ssä ja sieltäpä vasta vaikea onkin poistua tyhjin käsin. Lopulta sain karsittua ostoksiani vain mustaan suureen muovirannekoruun ja ohueen kiiltonahkavyöhön.




Kiiltonahkakengät lähikuvassa, Bianco Footwear 49e.



Uudet purnukat! "Antique"-spray on tarkoitettu talvella ostamilleni mustille nahkasaappaille ja "Lac Mousse"-vaahto uusille kiiltonahkaisilleni.



Alaspäin kapeneva farkkuhame ja ylipitkä musta pusero, molemmat 19,90e Zarasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä, jätä kommenttisi!