OSCAR GAALAN PUKULOISTOA!


HUONOIMMAT


1. sija: Beyoncén puku ei vain yksinkertaisesti toimi. Erittäin yksinkertainen, mutta toisaalta liian levoton musta mekko on hänen äitinsä suunnittelema.

2. sija: Miley Cyrus näytti lumiselta joulukuuselta Zuhair Muradin mekossa. Liika on liikaa ja vyön olisi voinut jättää pois.


3. sija: Rakastan Amy Adamsia, mutta tämänkertainen Carolina Herreran mekko ei säväyttänyt. Liian tavallinen, ehkä jopa liian levoton värimaailma, josta jäi jotain puuttumaan.

3. sija: Aina yhtä kaunis Jessica Biel ei mielestäni onnistunut tällä kertaa asuvalinnassaan ollenkaan. Edestä päin katsottuna mekko näyttää kauniilta, mutta sivusta päin asu paljaastuu oudosti roikkuvaksi lakanaksi. Idea on hyvä, toteutus ei niinkään.


PARHAAT

1. sija: Slummien miljönääri- elokuvan Frieda Pinto näytti upealta John Gallianon yksihihaisessa mekossa. Sähkönsininen on vaikea väri, mutta tässä asukokonaisuudessa kaikki on kohdallaan.

2. sija: Vanhaa Hollywood- glamouria! En henkilökohtaisesti pidä Evan Rachel Woodin arkityylistä, mutta tämän vuotisessa Oscar-gaalassa hän oli yksi suosikeistani shamppanjan värisen satiinimekkonsa ansiosta.


3. sija: Aina tyylikäs Angelina Jolie oli valinnut mustan Elie Saabin couture-mekon seuraksi isot smaragdiset korvakorut. Musta, hyvin istuva ja laskeutuva mekko on aina varma valinta!


4. sija: Marisa Tomei häikäisi Oscar-gaalassa Versacen mekossaan. Asun hyvä leikkaus, väri ja istuvuus saivat näyttelijän suorastaan säteilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä, jätä kommenttisi!