VIVIN KYLPYHUONEESSA


Bliwin käsisaippuat ovat parhaita ja vien niitä myös tuliaisina ulkomaalaisille sukulaisilleni. Ilman XZ:n tyrni hiuslakkaa en poistu kotoa. Estée Lauderin kasvovesi ja päivävoide toimivat parhaiten sekaiholleni. Kampaaja äitini onneksi muistaa päivittää shampoo- ja hoitoainevarastoni Sassoonin aineilla (loistavia värjätyille hiuksille). Biothermin kasvojenpesuaine tuoksuu ihanan raikkaalta, mutta ei kuivata ihoa! Doven greippi ja sitruunaruoho antiperspirant tuoksuu niin hyvälle, että oli pakko ostaa tuoksu myös suihkusaippuana. Viimeisenä Vivin ja Jannen vanhat hammasharjat ja tahna.



Omat tuoksuni!
Dior Miss Dior Cherie: Vahva kukkaistuoksu moneen käyttötarkoitukseen. Käytän melko harvoin.
YSL Cinema: Ihanan raikas ja hyvä yleistuoksu. Käytän sitä aina töissä. Uusi suurempi pullo hankinnassa.
Viktor & Rolf Flowerbomb: Se oli rakkautta ensi nuuhkaisulla! Tämä oli pakko saada heti. Suosittelen, sillä tämä tuoksu on jokaisen euron arvoinen.
Gucci by Gucci: Tuliainen isältä. Erittäin voimakas ja arvokkaalta tuoksuva. Sopii hyvin tyylikkäisiin tilaisuuksiin tai juhliin.
Jean Paul Gaultier Femme: Lepyyttelylahja Jannen työmatkalta Italiasta. Ihana, hieman kielokimpulta tuoksuva uutuus. Sopii kaikkeen ja kaiken kanssa.

Äidilläni on tapana kerätä kaikki vanhat ja käytetyt hajuvesipullot laatikkoon ja myöhemmin tuoksutella niitä ja muistella menneitä mieltymyksiä. Kaikkein mahtavin pulloista on YSL Opium, jonka äitini sai lahjaksi isältä joskus 90-luvulla. Pullo tuoksuu vieläkin kyseiseltä hajuvedeltä kaikkien näiden vuosienkin ja pölyjen jälkeen!
Laatikosta löytyy myös minun ihka ensimmäinen oikea hajuveteni Ralph Laurenin Polo Sport. :D
Itse olen kauhean pihi ostamaan kalliita hajuvesiä, joten toivonkin niitä aina lahjaksi tai tuliaisiksi. Entä te, mitkä ovat teidän lempi tuoksujanne? Ja muistatteko vielä mikä oli ihka ensimmäinen hajuvetenne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole hyvä, jätä kommenttisi!