KAUNOTAR VAI HIRVIÖ?




Pakkaillessani vaatteita tulevaa Lapin matkaa varten, löysin vaatekaapistani tälläisen ihmetyksen. Läpinäkyvässä mekossa on vieläkin hintalappu kiinni (Vila 39,90 e), enkä yhtään ihmettele etten ole tätä käyttänyt. Ihania heräteostoksiani! Muistaakseni tämä mekko näytti todella hyvältä myyjän päällä, mutta siihen se taisi jäädäkkin. Mitenhän tätä voisi käyttää tai muokata? Vai voiko? Kannattaisiko mielummin luopua ja viedä kirpparille?

3 kommenttia:

  1. Tou tunika saattais toimiakkin vaikka sillai, et laittais alle mustan, ihan perus topin:) ja sit kurois tuota vyötäröä hieman jollain massiivisella vyöllä :) musta ainakin näyttäis ihanalta!

    VastaaPoista
  2. Julmia noi myyjät:) Ja sitten kun niillä on pakko tietenkin olla just sen kaupan vaatteet, että varmasti pääsee seuraamaan perässä vaikkei ne vaatteet sitten kotona oikeen näyttäiskään samalta:)

    VastaaPoista
  3. Tiedän:D Oon monesti kans ostanu jotai, kun se on myyjän päällä näyttäny hyvältä:D Todellisuudessa vaate ei ole ollut yhtään mun tyylinen, sopiva vartalotyypille tai edes kiva :D

    VastaaPoista

Ole hyvä, jätä kommenttisi!